diumenge, 2 de maig del 2010

Globus- Patró

He preparat el patró del xal que vaig fer.

D'aquest tipus n'hi ha molts, la construcció és la mateixa que qualsevol altre xal triangular, però el calat és diferent, i a mi em va agradar com va quedar, així que m'he pres la molestia.
El link a l'arxiu el podeu trobar aquí (ho pujo a ravelry perquè blogger no permet pujar arxius), si us animeu a fer-lo digueu-m'ho, em farà il·lusió!

8 comentaris:

Mar Joaquín ha dit...

IMPRESSIONANT!!!!!!
T'he dic algun cop que ets una artista?????
Segur que el provaré. De fet ara vull fer-me un i estava valorant patrons, potser l'escollit serà aquest!! (tot i que la idea és que no fos tant gran) però tenint servei de suport potser canvio de parer i faig Balloons by Mercè Janer!!!!

Nutsue ha dit...

No sabía que el patró fos teu! m'has deixat amb la boca oberta! Gràcies per escriure el patró, jo ja me l'he posat a la cua del meu ravelry! torno a estar "xalera"!

albis ha dit...

Jo també estic xalera i també me l'he posat a la cua. És molt, molt maco, espero poder teixir-lo aviat!

Mar Joaquín ha dit...

Només volia dir-te que per fi crec que l'últim fil filat és apte per al teu patró, així que no he pogut esperar-me més i l'he començat a fer avui mateix. Però tinc un dubte. Potser que als gràfics el símbol de 2jd i p2jd estiguin canviats? No coincideix explicació i gràfic. I el p2jd és un ssk?
Doncs ale, ja tens feina!!

Anònim ha dit...

(Què bonica és l'ombra dels calats) :)

Lady 2 pesos ha dit...

Hermoso el chal y la vista :)

Lolita Blahnik ha dit...

Que curro!!!!! voy a ravelry a echar un ojo al patron!

Anònim ha dit...

Wow! El posaré en la cua de proyectes.